Кейтеринг «Рів'єра»
Кемп табір «Рів'єра» вже протягом декількох років професійно займається виїзним обслуговуванням. З кожним роком все більше замовників, які проводять корпоративний відпочинок в Карпатах, хочуть провести пікнік або обід-барбекю на свіжому повітрі.

Наші можливості
Виїзне харчування в Карпатах до 150 осіб
Необхідний великий інвентар
столи, стільці, тенти, навіси
Необхідний малий інвентар
мангали, чани, грилі, марміти, термоси, переносні фонтани, посуд, столові прилади, скатертини
Необхідний інвентар для музичного супроводу
генератори, акустичне обладнання
Послуги гуцульських музик
під час виїзного харчування
Послуги трембітарів
під час виїзного харчування
Дегустація Карпатських настоянок
під час виїзного харчування
Організація кулінарних майстер-класів
під час виїзного харчування
Забезпечення комфортабельним транспортом
учасників виїзного харчування

МЕНЮ
Пропонуємо Вам ознайомитися з одними з декількох варіантів меню виїзного банкету в Карпатах. Меню розробляється індивідуально для кожного замовника. Усі Ваші побажання щодо переліку страв і напоїв будуть враховані в меню і вислані Вам на затвердження.
Меню. Варіант 1
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
  • Домашнє м'ясне асорті
  • Копчене сало з часничком
  • Сирне асорті
  • Гриби білі мариновані
ПЕРШІ СТРАВИ (на вибір)
  • Грибна юшка
  • Бограч
  • Гуцульський борщ
ДРУГІ СТРАВИ
  • Домашні гуцульські ковбаски гриль
  • Картопля, запечена з салом
ТРАДИЦІЙНО
Гуцульський банош з бринзою і шкварками

БЕЗАЛКОГОЛЬНІ СТРАВИ

  • Карпатський чай
  • Узвар
  • Розвід (гуцульський напій)
АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ
  • Вино
  • Карпатські настоянки
Меню. Варіант 2
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
  • Домашнє м'ясне асорті
  • Копчене сало з часничком
  • Смалець з часником
  • Гриби білі мариновані
ПЕРШІ СТРАВИ (на вибір)
  • Шурпа з баранини
  • Борщ
ДРУГІ СТРАВИ
  • Баран на вертелі
  • Картопля, запечена у фальзі
  • Форель на грилі
ТРАДИЦІЙНО
  • Гуцульський банош з бринзою і шкварками
БЕЗАЛКОГОЛЬНІ СТРАВИ
  • Карпатський чай
  • Узвар
  • Розвід (гуцульський напій)
АЛКОГОЛЬНІ НАПОЇ
  • Вино
  • Карпатські настоянки
Замовлення і оплата

Замовлення виїзного обслуговування здійснюється не пізніше, ніж за 3 дні до дати проведення. Для узгодження суми необхідна інформація про перелік страв у меню, кількість осіб і місце проведення виїзного обслуговування.


+38 096 937 51 23
+38 098 600 46 89
camprivierasite@gmail.com
Івано - Франківська область, смт. Верховина, с.Ільці
Відгуки наших клієнтів
Формувати тур
Що ви хочете включити до свого туру?
Вам потрібне поселення
Скільки людей плануете?
4
30
Коли плануєте приїхати?
Коли плануєте їхати?
Ваш номер телефону